топ 5 свободни места машинописни тест на 2008 г.

Е, ако сте точно както останалата част от нас, които са като внимавате да прекарате всяка стотинка като инвестиция, получаваме доста придирчиви за това. Особено когато си мислиш, че работните места не идват с цената, или те? Има някои сайтове, които изискват, че сте на заплати малка такса, за да си вземат тест пишете. Но ако сте като мен, а след това най-евтиният за мен е БЕЗПЛАТНО! Да бъдат пуснати в ситуация да търсите за тези сайтове, аз исках да споделя с вас топ 5 машинописни тестове сайтове, които съм срещал.

# 1 сайт: freetypinggame

Сайтът изглежда малко затрупана с много забавления. Той разполага с много и различни начини забавно да учат и подобряване на машинописни умения. Той дори има игри за да играете. Хареса ми пишете тест, тъй като тя дава възможност за колко време искате да се явя на изпит, заедно с някои предложения за избор на материал, за да объркате. Това е доста лесен и удобен за ползване от потребителя. За тези от вас с конкурентни нагласи дори може да публикувате вашите високи резултати на обекта, за другите да видят. (Stop самохвалство те ще …)

# 2 място: typeonline

Този сайт е всичко за да пишете. Тя дори дава възможности за практика с номера за тези, които биха искали да се реша на техните числени умения за въвеждане на данни. Тя ви дава ясни и прости резултати точно там. Мястото е изключително приятелски заедно с големи средства.

# 3 място: calculatorcat

Какво ми харесва в този сайт е не само да го осигури с вас един прост тест, писане, но дори и пита дали искате добавите връзката им към вашия сайт (ако имате такъв, разбира се. Но винаги бихте могли да използвате един блог и след това и т.н. … има много възможности да се правят с блогове. Както и аз отидох да търся строго печатна тест и е установено, възможност за бизнес, както добре. отивам фигура!

# 4 сайт: typingtest

Обичам този сайт, защото е много лесно да се чете и маневриране. Тя изглежда свеж и информационни. Чувствах изключително удобно правиш им пишете тест. В интерес на истината, аз всъщност вкара по-високи от останалите тестове, които взех от други сайтове, които съм препоръчани по-горе. Това е чисто професионална атмосфера с добри инструменти за обучение.

# 5 място: learn2type

Аз трябваше да добавите фаворит за 10 клавиши. Това е страхотен сайт, не само да получават безплатни тестове дании за влизане, но той също има много добро средство преподавател, за да използвате, както добре. Когато се регистрирате за безплатно членство можете да получите достъп до много готини инструменти. Можете да практикувате дума и 10 клавиша пишете.

Надявам се, че ви е дал някои добри идеи за това къде да започнете и да потърсите. Успех на машинописни умения!

Надявам се ви хареса тази статия и много да се качи на сайта. Можете също да видите нашия Windows Live Space Ако имате някаква друга голяма информация, която бихте искали да споделите, моля, чувствайте се свободни да го направят.