Покривни вентилатори за обратими сграда вентилация

Канада Blower Ко вече предлага една наистина обратими (отработени газове и вентилатор доставка покрив за обща сграда вентилация.

На recirculators Вид CBRE са предназначени за използване в търговски и индустриални приложения, където има sufiicient височина на тавана да се създаде температурната разлика между пода и тавана. Тези приложения са фабрики, складове и големи търговски сгради.

CBRE Recirculators Покривни работи като редовни вентилатори електрически покрив в по-топло време и като енергоспестяваща система за рециркулация на въздуха в студено време. Всяко помещение е оборудвано с обратим фен, който разпределя топъл таван въздуха thoughout растението и намалява отопление на builing си изисквания. С флип на превключвател може да функционира като конвенционален вентилатор покрива. Има две единични видове: 1) за отработени газове и рециркулация; 2) За изпускателна система, доставка и рециркулация.

Налични номера вентилатора са от 24 “до 60”, изпълнения: до 50 000 CFM @ 1/2 “WG.

The обратими перката включва специално създадени аерофолиа секции и хъб размер за оптимална ефективност и физическа сила. Алтернативни регулируеми ножове терена витлото са обърнати на 180 градуса един към друг и двоен отвор е прикрепен към фен панел.

Тип HS PRVs надеждно извличане на големи обеми горещи газове и дим, независимо от изграждането на конфигурацията, местоположението и метеорологичните условия. Те издържат на високи температури за дълги периоди от време.

Друг надеждна система за вентилация, които могат да работят по време на пожар е Канада Blower Тип HS Heat и Вентилатор Smoke покрив. Той предотвратява дим сеч, позволява на хората да избягат бързо, свежда до минимум щети на имущество и съдържание и дава възможност на пожарникарите да атакуват огъня безпрепятствено. Тези вентилатори електрически покрив имат допълнителното предимство да осигурява нормален ден за ден вентилация и в много случаи може да бъде снабден с канал работи за използване в многоетажните сгради.

Концепцията за вентилиране на дим и топлина е очертани за първи път от индустриалния Застрахователи риск (IRI). Използване на моторизираните вентилация може да премахне проблемите с гравитачно отвори. Специално проектирани, монтиран на покрива вентилатори би механично отдушник топлината и дима при условия на аварийно пожар.

Уникалните Тип ХС вентилатори електрически покрив предостави решение за аварийно изпускане на топлина и дим, който е надежден и при най-екстремни обстоятелства.

Всички критични компоненти на ХС PTV, че са изложени на въздушния поток са черни конструкция да издържа на високи температури. Тези тежки материали габарит предотврати деформиране на вентилатора части и да се повреди при високи температури. Това също така осигурява години на безпроблемна експлоатация при нормална ежедневна работа на PRV.

Колан и лагерите са защитени от въздушния поток, като ги приложат на проветриво тръба. Дизайн на фен HS включва топлинна пръх / колело. Тя изолира фен лагери от повреждане на топлина и обръща охладител външния въздух през отделението за мотора и над колана и лагери. A пролетта натоварване, стопяема пластина активира устройство автоматично отваря клапи, когато температурата на вентилатора достига 165 F. Thei позволява на вентилатора да функционира като тежестта вентилатор преди захранва операция.

Вид HC Вентилатори Електрически Покривни са тествани за работа:

– Conituously на 650 F;
– 3 часа при 800 F;
– 1.5 часа при 1000 F;
– 1/2 час при 1200 F.