Защо аутсорсинг във Филипините е добра идея

В сферата на офшорния аутсорсинг особено кол център функции, филипинци са бавно се направи име за себе си, колкото и хората да се доверят. Голямото предизвикателство, че е изправена пред Индия, когато става въпрос за техните способности офшорни аутсорсинг е, че тяхната ударение ги издава през повечето време и американците не ми харесва факта, че те са били пренасочени към една офшорна компания. Това може да изглежда като малък фактор, но тя все още е проблем, който трябва да се изправи, ако искате да имате успешен аутсорсинг бизнес.

Казвал съм го преди и ще го кажа отново, Филипините е идеалното място да се създаде кол центрове или контактни центрове или технологични станции за подпомагане. Най-големият фактор, е културата. Филипините е ориентирана толкова с западната култура, че системата вече е присъединена към тях. От забавление за образователната система, повечето неща са шарени от Съединените щати. Дори и в Конституцията е по образец на американската конституция. Като този вид фон прави филипинци по-възприемчив към начина, по който американците акт, който ги прави почти задоволително като американци.

Защо е задоволително като американци важно? Ами повечето американци са придобили болен и уморен да бъдат пренасочени към хора, които не разбират от тях или от начина, по който те говорят, и те ще получат още по-раздразнен, когато те не могат да разберат на лицето, което е казано.

Когато става дума за език, филипинците имат акцент, който може да мине за автентичност. Това е важно да се установи доверие сред клиентите. За да може да се получи добър отговор от клиенти определено ниво на доверие е в ред. Това е трудно за преглъщане, но фактът остава, че хората биха предпочели да говоря с някой, когото те мислят разбира. Аутсорсинг на Филипините е добра идея, тъй като филипинци могат лесно да се адаптират към американските стандарти.

Компаниите започват да осъзнават, че рязане на разходи не е отговор на всичко. Разбира се, можете да се намали на много разходи, но загубите в дългосрочен план, когато губят клиенти заради лошо обслужване. Филипинци се знае, че работят усилено и рядко се оплакват. Това е просто начина, по тяхната култура отива. Ако им се даде полагащото обезщетение за техните услуги, ще се насладите на тяхното доверие и лоялност. Нивото на грамотност на филипинците, които живеят н бизнес концентрирани области са нещо, на филипинците могат да бъдат много горди с, защото те са хората, които ценят образованието почти на върха на всичко.

Това е така, защото от тези неща и много повече, че този писател е пропуснал да спомене, че прави Филипините идеална възможност да изнесат бизнеса си.