LBC, царят на куриерски услуги

Искате ли да изпратите някои пакети или кутии до Филипините? Има много на куриерски услуги във Филипините днес, че може да осигури всеки филипински емигранти на услугите, които заслужават. Популярни куриерски фирми в страната, които предлагат този вид услуга е Air21 и 2GO. Но с изключение на тези две дружества, Филипините е дом на една от най-дълго продължилите куриерска фирма, на LBC.

успеха на LBC
LBC или Лусон брокерска компания започна куриер или доставка на услуги по пощата Втората световна война като средство, което се превърна в пълен отглеждам куриерска компания, която работи като доставчик на въздушния превоз на товари спедиция услуги и е първият, който въведе 24-часов въздуха обслужване товари . Тази уникална услуга подхранва успеха на компанията в предоставянето на опаковки и кутии за Филипините. Поради тази услуга, LBC скоро се превръща в уважаван лидер предлага бърз и надежден Express Courier и сервиз наличен паричен превод през Филипините. Днес, LBC предлага най-широк обхват и мрежа с над 600 стратегически разположени клонове страна

глобални разширения
За да служи по-добре филипинци, LBC са решили да определят своите основания, на други страни. Първият LBC клон извън страната е основана в Сан Франциско, Калифорния през 1985 година. Това задвижва успеха LBC е на пазара. Днес, LBC има над 60 клона в САЩ и Канада, заедно с с четири офиса в Хонг Конг и други осем стратегически разположен в Бруней, Малайзия, Сингапур и Тайван, за да служат филипински работници мигранти от тези страни.

други разширения
Друг начин за LBC да осигури по-лесен начин за изпращане на кутии на Филипините, особено подаръци, е чрез използване на силата на интернет. Онлайн пазаруването и доставянето на Филипините са били предоставени чрез Express Regalo. Той е бърз, надежден, удобен и безпроблемен начин за пазаруване и изпрати подаръци на любимите си хора във Филипините. Друг експанзия е да осигури доставки на цветя навсякъде във Филипините през Цветя Express. Той е бърз, надежден и достъпен начин за изпращане на премия цветя с близките си хора навсякъде в страната. Цветя Express предлага също безплатен цялата страна от врата до врата, обикновено в рамките на 24 часа. Като такива, някои цветя ще пристигнат с техните пъпки затворени, така че те могат да започнат отваряне при пристигане.