трябва да използват услугата на живо секретар или автоматизирана услуга телефонен секретар

Когато за първи път реши, че искате да наемете услуга телефонен секретар за вашата практика, има едно основно решение, което трябва да направите, преди да започнете търсенето на подходяща услуга. Искате ли на живо услуга телефонен секретар, или автоматизирана услуга отговаря? Всеки има своите ползи

A на живо услуга телефонен секретар ще се свърже с клиента с действително представител вместо на записа, ако те наричат ​​след часа, в момент, когато сте далеч от офиса, или ако всички линии в офиса вече са заети, в зависимост от това как настроите вашата услуга. Тези живи представители могат да предоставят на пациентите като много или малко информация, колкото да им кажа да, когато пациентът се говори с тях. Например, ако решите да си отиде за кратко време на почивка на представител може да си пациент знае, че ще бъде далеч и за колко дълго. По този начин, вашият пациент не пази обажда и все едно и също записа отново и отново. Дори ако този запис съдържа цялата информация, че пациентът може да се наложи, тя все още може да е разочароващо да не се да говоря на живо лице. Тя може да бъде много по-лесно да се вземат в информация, когато имат действително лицето, което го полагане на вас, и те могат да обяснят какво означава, ако пациентът не е ясно.

Автоматизирана услуга отговор е запис, който ще вземе по време на определени часове на деня, когато всички линии са заети, или когато никой не е на разположение в офиса. Те могат да варират от просто записване кои релета информацията, която сте избрали, както и линкове към система за гласова поща в края, или интерактивен гласов отговор единица. Интерактивни единици гласов отговор ще позволи на обаждащия се да направите избор от меню, като говори по телефона или използваха клавиатура. Те могат да търсят достъп до много повече възможности, отколкото биха получили, ако те са свързани с основен автоматизирана услуга телефонен секретар.

След като сте решили, ако предпочитате да имат живо услуга секретар или автоматичен телефонен секретар услугата, можете да започнете да търсите за компанията, която най-добре отговаря на нуждите на вашия офис. Съществуват голям брой възможности за избор, които идват с всяка от тези опции, така че може да искате да погледнете няколко различни телефонни услуги, за да видите какво са възможностите преди да се установи на този, който е точно за вас.