това, което е полиуретаново покритие

Полиуретанови покрития се използват като защита от корозия покритие в голямо разнообразие от структури като тръбопровода нефт и газ, резервоари, мостове, вода и отпадъчни води, кораби и други съоръжения. В покритието на газопровода се радва на разширяваща използване поради забележителната си живота и производителност. Също така е имунизиран срещу корозия и износване. Тя може да се приложи бързо. Тя може лесно да се поддържа в ниски и ниски температури. Той има отлични адхезивни свойства. Polyurea епоксидно покритие е съвместим с повечето повърхности. Установено е, като вода-базирано решение, до която е еко-приятелски и по-ефективно. Нека да разгледаме ползите от използването на това покритие.

Полиуретаново покритие е лек, той тежи около 50 паунда на квадратен фут. Тя запазва топлината в горещ климат. Изолационните си свойства са несравним в сравнение с други покрития. В резултат на това той е широко използван в изби, химически заводи за обработка и петролни рафинерии. Само си представете, ако това корозионно покритие за защита може да отговори на търсенето на тези силно уязвими индустрии, колко ефективна ще бъде тя в по-малко взискателните настройки?

Имуществото на полиуретаново покритие е waterÐresistance. The филм, продуциран от полиуретан съдържа тесни клетки, които осигуряват пълна охрана на проникване на вода и влага. Той не само дава защита срещу вода в течна форма, но също така предотвратява пари от него корозия. Това предпазва от кондензация на вода в структурите. Филмът е толкова силна, че дори ако горната повърхност на филма получава унищожени, слоят под запазва метал устойчиви на вода и влага. Филмът също така осигурява патица обратно покритие на метал. В резултат на това водата няма да стои върху металната повърхност. Дори ако вали, водата канализацията надолу от тялото на металите.

Сега как е корозионно покритие на защитата, прилагана? Нека да разгледаме този аспект от гледна точка на покритие на покрива със защитен слой.

Комбинирането на полиол и изоцианат прави полиуретаново покритие. Тези две вещества се пускат в притурка наречена дозатор. В дозатор ги загрява химикали и спрейове тях като една смес с помощта на бояджийски пистолет. Както се разпръсква в течна форма, той ще покрие външната страна на структурата като един непрекъснат слой. Шевовете и ставите са как да се видят на полиуретаново покритие. Това дава повишаване на стабилността и сила.

Въпреки това, докато използвате полиуретаново покритие, повърхността трябва да са винаги чисти и сухи на всяко вещество, като разтворители и масло. Когато това покритие се използва при покриви, друг слой, наречен като електрометрично палто го следва. Това осигурява на покрива защита от слънчевите лъчи.

С толкова много предимства на този корозионно покритие защита, очевидно е, защо той се превръща в най-добрият избор за Pipeline покритие и опции покривни покрития. Това е извън всякакво противоречие, че полиуретаново покритие струва прилагането на която и повърхност, която се нуждае от защита срещу, корозия, износване и т.н.