стъпки за осигуряване на вашия дом днес

Съображения за сигурност Начало лесно може да сте в крак през нощта. Всеки бум и скърцане може лесно да предизвика паника, ако вашия дом не е толкова сигурно, колкото бихте искали. Следните стъпки може да ви даде мир на ум.

1. Провеждане на проверка за безопасност у дома. През деня, да се разходят около дома си и оценява сегашната си ситуация. Проверете силата на ключалки на прозорци и врати, заедно с други потенциални опасности.

2. Подгответе семейството си за спешни случаи. След проверка за безопасност на дома, говори с членовете на семейството за това какво да се направи в случай на извънредна ситуация. Разработване на план за изход дома си в случай на пожар или какво да направя, ако човек нарушава инча

3. Уверете се, че номерът на къщата е ясно показани. Ако в дома ви се запалва или някой вътре изпитва спешен медицински случай, вие ще искате аварийните екипи, за да намерите вашия дом бързо. Това особено важи за случая по време на спешен медицински случай. Някой като инсулт или инфаркт няма да бъдат физически очевидни за един минувач, тъй като голям огън ще бъде. Ако домашния номер не е лесно да се види, аварийни екипи могат да губите ценно време в търсене на това.

4. Почиствайте дърво печка или камина, преди да го запали за първи път. В хладно време се движи в и много хора са изграждане пожари за да се стоплят. Не забравяйте, че вашата печка и камина са пасивни в продължение на няколко месеца и може да се нуждае от почистване. Помислете си пещи и комини проверени, както е добре.

5. Не отваряйте вратата, ако не знаете лицето чукат. Изглежда просто, но то е важно върхът да се помни. Потенциалните крадци могат да се опитат да се преобличат като ремонт лица или дори полицаи. Ако не се очаква някой да посетят вашия дом, не отваряйте вратата. Можете да попитате един полицай да ви покажа неговата значка или се обадете на компанията поправяте, преди да отвори вратата за услуга човек. Обмислете инсталирането на шпионка в вратата ви, ако нямате такъв.

6. Махни изкушението от вашия дом. Ако правите ремонт, не оставяйте стълба облегнат на къщата си. След като сте готови с двор домакинска работа, сложи инструментите далеч, дори ако ще вътре да си вземе почивка. Тези кратки почивки може бързо да се превърне в дългите и отнема само няколко минути, за някой, който да ходи до двора си и да вземат своите инструменти.

7. Внимавайте какво публикувате в социалните медии сметки. Има безброй истории на хора, които публикуват коментари за почивката си и се върне у дома, за да намерите те са били ограбвани. Забранено е публикуването на домашния си адрес за публичните профили и се оставя на ваканционни истории за когато се върнете.

8. Инвестирайте в система за домашно сигурност. Нищо не може да замени интелигентна система за домашно сигурност. Виж за една система, която ще свири аларма в дома си и да сигнализира на местна фирма. Когато сте закупуване на аларма, проверете позовавания на компанията, преди да има на мястото на дома инспекция.