предложения за това как да победим фиш за превишена скорост

Разбира се, нашата # 1 предложение е да се вземе, че телефона и ни се обадете днес в 800.850.8038. Нашият процес е етично, доказана, сейф, правна и лесно. Нека свърши цялата разиграване за вас!

Съвет номер 1: Не изпадайте в паника. Най-всеки от нас трябваше да се справят с глоба за превишена скорост и паника няма да помогне.

Съвет номер 2: Игнориране си глоба за превишена скорост. Освен ако не искате една пейка заповед и / или внесено в затвора, ние не препоръчваме този съвет.

Съвет номер 3: Въведете признаване на вината или пледирам “Nolo contendere” и платите глоба. Не, ние не можем да се съгласим с този съвет, един от двамата! Вижте нашето решение по-долу, вместо.

Съвет номер 4: наеме адвокат по пътищата. Какво по дяволите е това? Има ли такова нещо като трафик Адвокат? Проверете вашите ресурси по този въпрос. Не се получи диплома по право за “Трафик Адвокат”. Ако някой представлява себе си или фирмата като трафик адвокат или адвокатска кантора, да бъде много подозрително. Повече от вероятно, тяхната област на експертиза е нещо друго и вашия случай просто ще бъдат предадени на “чиновник” за преработка, а те ви таксува пълната такса адвокатска кантора.

Съвет номер 5: посещават училище трафик. В зависимост от вашата история, това не е опция за всички водачи, е много времеемко вариант и все още трябва да плащат такси.

Съвет номер 6: Борба с билета си в съда. Гадост, който иска дори да мисля на тази опция?

Съвет номер 7: Изтеглете “електронна книга”. Всеки, където и да отидете в Интернет ще намерите някой нищожен една книга, която ще “спаси” време и пари и да ви помогне да се бори си билет. Някои може дори да е безплатно. След като даде на вашата лична информация, ще си изтеглите PDF файл, който съдържа информация за често публикуват публично в интернет. Много от тези “амбулантни търговци” са просто, за да получите и-мейл адреса, които те, от своя страна продават на пазара фирми.

Нашият безплатен Съвет за изпреварване фиш за превишена скорост: Връзки един от нашите експерти Ускоряване билет 800.850.8038 и да започне лесен, безопасен, евтин и гарантирано (при спазване на условията и сроковете на нашата гаранция за услугата) процес, предоставена от ToFixYourSpeedingTicket.com. Можете също така да започне процеса днес, като кликнете върху “определи моя билет”, линк или посетете нашия уеб сайт на компанията-майка в TicketBust.com.