правото медицинска служба повикване ще включва представители с обучение HIPAA

Използвайки медицинско обслужване разговор е нещо, което офиси много лекари се обръщат към просто защото кол център може да направи един бизнес много по-ефективно. С призива услугата, можете да се избегне плащането на хора човек си телефони през нощта и в почивните дни. Въпреки това, вашите пациенти все още са в полза на говори с някой, който може да им помогне във време на нужда.

Изборът на подходящи медицински услуги повикване се свежда до неща, като например дали кол център се намира в Съединените щати, и дали не са представители на службата през които са преминали обучение HIPAA. HIPAA или за здравното осигуряване Преносимост и Закона за отчетност, се сбъдва в края на деветдесетте години. Той гарантира, че на пациента лична, медицинска и финансова информация ще остане поверителна, без значение какви са обстоятелствата. Тя е от първостепенно значение, за да изберете на повикване услуга с обучение HIPAA, защото никога не искате да рискувате да загубите клиентите си или да бъдат съдени.

Повечето медицински услуги обади днес направи оферта HIPAA обучение, защото опазването на тази ценна информация, лично е задължително. Редовна отговор никога няма да бъде в състояние да осигури всичко, което медицинска служба повикване може. Медицински сестри и други лица, работим усилено, за да се вземе обаждания от клиентите си, така че вашите пациенти имат достъп до вас двадесет и четири часа в денонощието и седем дни в седмицата.

Когато се прави покана услуга има HIPAA обучение, вие ще знаете, че нито един от пациентите ви информация е в опасност. От медицинска документация, за информация за кредитни карти, цялата информация остава точно там, където тя трябва да остане. Можете да се възползват от тази в повече от един аспект.

Първо и преди всичко, вашите пациенти ще бъдат по-склонни да остана с теб и да постави нови пациенти с теб, ако смятат, че тяхната поверителност е защитена. Не само, че искате вашите пациенти да се доверят своите знания и опит, ви се иска да бъде в състояние да се знае, че дори и в бизнес аспект на вашия офис, те са безопасни.

Освен това, ще знаете, че сте в безопасност от всякакъв вид правни действия. Когато лична информация на някого излиза, че е невероятно сериозен бизнес. Вие никога не искаха да рискуват някой си информация за пациента се измъкнем, защото след това да поставите себе си и своя практика в риск.

Докато услуга телефонен секретар може много добре да се справя вашата пациента натоварване и въпроси, медицинско обслужване отговор наистина е начин да отида.