ню ейдж BPO недвижими взимане на решения време

Нещата се променят драстично и драстично през годините. Тази поговорка е вярно, когато става дума за сектор BPO. Процесите и методите, които са използвани за оптимизирани нива на ефективност могат да се окажат от полза най-скоро. Агентите кол център в бекстейджа на гребена на новата технология. Недвижими взимане на решения време (RTD) е проява на това търсене на по-нови методи за по-голям успех. RTD е процесът, чрез който софтуерът проверява до исторически данни и ви позволява да се предскаже обем повикване правилно. Той също така ви предупреждава, когато вашите клиенти са на път да напусне марка и да се премести на други услуги кол център. Начинът, по който нещата са, RTD е ценен инструмент, кол център, който помага на агентите да изпробват кръста и да продаде, когато се представя възможност. В тази статия, ние приемаме по-отблизо това, което прави RTD маркирай като необходим инструмент.

The външен кол център е най-уязвимата от всички отдели в кол център. Те са тези, които действат като говорители за клиента и марката. Това е съвсем естествено, че тяхната работа и ефективност ще даде повиквания и клиенти представа за начина, по който след продажба на грижа за клиента ще бъде. Повечето потенциални клиенти се плашим от марки, които не разполагат с компетентния за обслужване на клиенти. Те избират да купуват от марка, която се грижи за своите въпроси по всяко време. За да им се гарантира, че вашият клиент може да бъде, че марката, на BPO агенти трябва да отговарят на повиквания своевременно. Няма време за обаждащите се задържим. RTD позволява на кол центрове знае кога се очаква те да получават по-високи обеми повикване.

Софтуерът проверка на базите данни и за регистрите, които се хранят инча Въз основа на тези анализи, софтуерът е в състояние да информира ръководителите на екипи и супервайзори за точни прогнози на силата на звука. Входящия мениджъри кол център да издадат на смяна времена съответно. Можете да издадат на смени разумно, запазвайки си най-опитни агенти телемаркетинг на пиковите часове. Това ще гарантира, че вашите клиенти са най-добрата си услуги кол център може да си позволи. Ако знаете, че плътността на силата на звука в различни времеви рамки, можете да увеличите броя на агенти на обслужване на клиентите. Извадете средства от по-малките часове плътност и багажа на пиковите часове. Повече средства ще означава, че има повече хора да приемат обаждания и решаване на проблеми. Това се прие добре с клиенти и потребители.

RTD ви дава представа кога вашите клиенти искат да се преместят в някои други услуги, кол център. Когато предупредителни звънци изгасне, агентите кол център може да се сложи в някои допълнително малко в последен опит за спасяване на клиента. Можете да ги предлагат допълнителни отстъпки или някои безплатните услуги да се докарат с тях. The RTD е също инструмент за проверка на това дали има възможности за водещите агенти поколение да пресичат продава или се продават. Това ще се повиши до продажбите доведе поколение продажби.