ни здраве сметката-ще бъде на печалба BPO

Новият американски здравни Бил се случва да донесат големи възможности за продавачите BPO аутсорсинг. За да научите повече, трябва да се прочете останалата част на статията.

Новият САЩ здравната реформа се очаква да донесе около една чудесна възможност за фирми BPO. Според проучванията, Съединените щати ще прекарва повече от $ 2,5 трилиона за развитието на здравната система. Предоставената сума ще бъде изразходвана за жители на САЩ, обхващащи 8160 щатски долара на жител на здравеопазването, което също прави пътя за външни фирми.

Президентът Барак Обама в съобщение е направил плановете му ясно, че сегашното правителство има за цел да направи здравни заведения евтини и достъпни за граждани на САЩ. В тази връзка, новата 938000000000$ план здравната реформа предполага създаване на разнообразни възможности за системата на здравеопазването. Не само това, че планът ще открие допълнителни възможности за ИТ / доставчици на услуги, BPO, както добре.

Новото решение магии огромен потенциал за растеж на фирмите BPO. Тези аутсорсинг на бизнес процеси фирми, които да покриват допълнителни услуги като записвания, претенции обработка, обслужване на клиенти и поддръжка поемане на застрахователни превозвачи, ще бъдат тези, които трябва да бъдат намерени преди другите.

Индия ще спечелят от нас законопроект здраве?

Новият план за здравни грижи разпоредители значително развитие за индийските ИТ услуги. Според плана, на 37 милиарда щатски долара за разпределение за електронното здравеопазване записи (EHR) наложи американските болници да преследва фази като, бета-тестване архивни данни за реализациите в съвместими формати, инсталиране, настройка, “упражняване на управление на промените”, за клинично персонал, така че да използват тази нова система. Всички тези и други могат да се извършват от най-големите индийски ИТ доставчиците на услуги.

Още, за да научат повече за САЩ Бил здраве

The $938 милиарда план за здравната реформа в сегашния му вид ще покрива повече от 32 милиона граждани на САЩ. Това означава също, застрахователите ще се занимава с повишена клиентска база, както никога преди. Оттук и необходимостта от по-силна подкрепа система и планираната административна рамка под формата на трета страна TPAs, администратори и технологични партньори ще имат ключова роля в тази нова реформа.

Законът на САЩ здравеопазването разрешава формирането на държавата-мъдри връзки за здравно осигуряване. Освен това, този нов пазар ще по начин позволи на TPAs ​​и застрахователните агенти за Excel и иновации в различни базирани на технологията управленски услуги.

Въпроси, свързани с оптимизация на ресурсите, намаляване на разходите и достъпът до друга важна информация и други ще предизвика застрахователните превозвачи да вземат помощ от TPAs ​​и възложителите. Следователно, това е вероятно, че BPO фирми ще бъде в състояние да спечелят от реформата американската здравна.

TPAs и бизнес процеси възлага ще помогне при извършването на повечето задачи, които са конвенционално извършвани от вътре. Отчетните нужди и бизнес анализ ще се окаже ключът за оценка на ефикасността на реформите. Това ще създаде чудесни възможности за ИТ доставчици на услуги.

В заключение може да се каже, че аутсорсинг на бизнес процеси фирми имат по-голяма роля в този план за реформа в здравеопазването. Макар и не директно, но ИТ / BPO фирми имат предимство да предоставят своя опит във форми за повишаване на програмата за поддръжка на клиенти за застрахователни превозвачи.