най-добрите университети в Нова Зеландия

Активността на Нова Зеландия за всичко живот е бил отнесен в последно време, тъй като структурата на образователната система на тази англоговоряща страна се концентрира върху британските стандарти. Следователно, учени от останалата част от англоговорящите народи ще се чувстват Курсовете на обучение от най-добрите университети в Нова Зеландия безпроблемни да се справим. Широко известен със своите завладяващ външен и впечатляваща природа, народ, който гъмжи от кафенета, нощни клубове и заведения за хранене направи присъствието си чувствах в областта на висшето образование, както добре. Както вече бе казано от Министерството на образованието, Нова Зеландия, на видни градски центрове, които привличат по-голямата част от чуждестранните студенти са Крайстчърч, Уелингтън и Оукланд.

Учениците, които имат желание да учат в Нова Зеландия да се откажете за институции като Виктория университет Уелингтън, Университета в Окланд, университета в Кентърбъри, Lincoln University и Massey University. Въпреки, че има и други институции на разположение за ученици, горепосочените имена са едни от най-добрите университети в Нова Зеландия.

Основана през 1897 г., на Виктория университет Уелингтън получил името си след кралица Виктория. Това много стар университетски преподаватели включва 8 дивизии, а именно образованието, науката, право, архитектура и дизайн, завършил изследвания, търговията и администрацията, инженеринг, хуманитарните и социалните науки. Сред тях, архитектура и дизайн е установил своята уникалност, като стана най-предната център в Нова Зеландия. Разположен в столицата Уелингтън, университетът улеснява разпространението на една жизнена атмосфера, както вътре, така и извън кампуса. Той също така гарантира, че не само учениците хванете задълбочени познания по своите предмети, но те също така да приложат знанията си в техните дадените полета.

Намира се в Крайстчърч, най-големият град на Южния остров на Нова Зеландия, Университета в Кентърбъри е основана през 1873 година. Първоначално е наречен Canterbury College, институтът е класиран сред най-добрите университети в Нова Зеландия благодарение на своята напреднали изследователски центрове, и с голям резерв от мотивационни факултети. Университетът предлага обучение на над 2000 чуждестранни студенти и 20 000 домашни ученици. Шестте колежи, които са филиали на университета в Кентърбъри, за преподаване в областта на образованието, право, инженерство, наука, изкуство и бизнеса и икономиката.

Ако искате да учите в Нова Зеландия, със сигурност трябва да разгледа университета в Окланд, най-големият университет в момента с повече от 38 000 студенти, записани. Университетът разполага с един основен кампус в сърцето на Auckland или четири специализация кампуса в региона за записаните ученици. Има повече от 4000 чуждестранни студенти от над 90 нации упражнява там различни курсове в университета. Можете да изберете един от най-различни програми, предлагани в сферата на образованието, изкуствата, науката, техниката, биоинженерство, бизнес администрация, теология и медицински и здравни науки. В университета в Окланд заема челно място в списъка на най-добрите университети в света, изготвен от популярна агенция за кредитен рейтинг.

Едно проучване в Нова Зеландия може да се плодят по отношение на редица студентски стипендии също. Въпреки това, трябва да кандидатстват за тези стипендии много по-рано, поради ограничените им места. Международните студенти могат да се възползват най-много 28 стипендии всяка година. Най-важните схеми за отпускане на стипендии, включително животинските емисии и намаляване на изследователска мрежа (научете) Дружества и Нова Зеландия Международни докторски стипендии изследвания (NZIDRS).