използване на IVR услуги по правилния начин

Знаеш ли какво е IVR се използва? Е, Interactive Voice Response или IVR позволява на клиентите да се свържат с кол-център за използване на гласови команди и извличане на желаната от тях информация. Често потребителите получават информацията, която исках, без наистина да говори с един агент, може да се каже, че това е чудесен начин да се спестят разходи човек електроцентрали често обгърнат от кол центровете.

IVR услуги – Веднага полезни и отзивчиви

Интерактивната гласова услуга отговор се предлага с мнозинство от кол центрове днес. The външен кол център да разпространявате съобразени съобщения до няколко клиенти денонощно. Когато клиент има всяко запитване за продукта на компанията или услуга, той / тя може да се обадите на кол център, нает от компанията, а през IVR водачи на клиента в правилната посока чрез предварително записани гласови съобщения или факс.

За външен кол център, гласова комуникация изглежда да е много ефективно средство за обмен на информация и решаване на запитванията на клиенти. Директно на клиента е в отговор на гласова команда, която има решение на проблема си или въпрос и се вслушва в записан глас, който предлага решение. Това спестява време на клиента. Например, ако на 100 души се обаждате с въпрос, 50% от тях са се на решения на въпросите си чрез записано съобщение, докато останалата част от 50% може да искате да говорите с изпълнителен грижа за клиента или агенти кол център; това помага спасява човека власт до голяма степен.

Фирми и организации от цял ​​свят избират интерактивните услуги гласов отговор в продължение на няколко причини, които включват намаляване на разходите за услуги, запитвания, събиране, разговори и общи продажби. Информацията, предоставена на клиентите чрез IVR услуги трябва да бъдат подробно и ясно, така че клиентът да може лесно да разбере решението.

модерна IVR система

Ако сте решили да се възползват от IVR услуги от един известен център за обаждания, вие сте в час като добри кол-центрове използва модерна система IVR. Тази модерна версия на системата IVR позволява на входа, както и отговор да бъдат сглобени през изговорени думи. Информацията, която се събира по този начин може да помогне за извличане на информация за статуса на поръчката, банкови сметки, тайминги покажи, графици за полети и продукт подробно от телефон. Технология за гласово разпознаване се използва също и в съвременните услуги IVR.

Модерната система IVR е проектирано по такъв начин, че да включва ексклузивни услуги като способности FAX управление, разпознаване на говор и самостоятелно обслужване. Тази система е предназначена за осигуряване на ефективни автоматизирани системи за управление на обажданията, които са персонализирани да отговарят на изискванията на хората.

Това е работа на външен кол център да направи реакция, тъй като точно и последователно, както е възможно, това намалява времето за разговори. С модерно решение IVR, няколко големи предприятия и организации са в състояние да автоматизирате голям брой сделки и процеси, което от своя страна помага за намаляване на разходите значително.

Услугата IVR трябва да дойде с бърза автоматична маршрутизация на повиквания, в противен случай клиентите на другия край на телефонната линия може да се отегчават и прекъсване на линията.