гуми шумен-накъсано звук, когато карам колата си

Шофиране кола винаги е забавно, тъй като дава много удоволствие и комфорт. Въпреки това, понякога колата може да се създаде някаква шумна накъсан звук, който става много дразнещо и разочароващо за вас, за да управлява автомобила. Този проблем обикновено възниква в стари коли и в тези автомобили, които не отиват за обслужване често.

Трите общи звуци, които се намират в автомобили са-

Тракащ (две малки парчета калай докосва леко един от друг),
Clunking (чук удря продават парче метал)
Изръмжа (става по-силно от скоростта на автомобила)

Това става много трудно за водача да се концентрира върху шофирането, когато той трябва да премине през това изпитание на шумни развълнуван звуци. Не е постоянно решение да се отърве от тези дразнещи звуци, но тези звуци може да се спуска надолу до степен.

Другият най-често срещан проблем, който възниква в колата е шумна и писклив спирачки и повечето от вас често се сблъскват с този проблем. The квичене на спирачките се причинява от мръсотия в тампон и ако колата е непрекъснато създаването на този звук тогава вие трябва незабавно да вземе колата си на бензиностанция. Това е така, защото понякога този проблем може да има други причини, както и такива като вибрации между челюстите и планини или тампони и челюстите са вибриращи постоянно. Ако не е отделено необходимото внимание на нея, тя може да доведе до други големи проблеми с колата.

Звукът от скърцащи врати може да бъде много разочароващо, всеки път, когато отваряте и затваряте вратите. Тя ви показва, че степента на износване се провежда в пантата на вратата. Не оставяйте без надзор, тъй като може да доведе до отпускане и пантата ще стане помия. За да се отърве от този звук, може да пръска масло в щифт площ на двете панти. Отваря и затваря врати няколко пъти, така че маслото е пробита правилно.

Другият проблем, който може да се наложи да мине през е кликване шум по време на движение на волана. Ако не се заплаща подобаващо внимание на време този звук може да отиде по-лошо. Трябва незабавно да изпрати колата си на бензиностанция и се отървете от него.

Вие ще намерите и устойчиви квичене, когато шофирате колата си, за квичене възниква в резултат на подхлъзване колан. В този случай можете да намерите колана тоалетка при автомобилната магазин и спрей върху него. Ако това ви спира квичене тогава може да се замени колан.

Друга причина за всякакви шумни развълнуван звуци в колата е обрив шофиране при неравен път. Обрив шофиране влияе отрицателно върху живота на колата. Шофиране по лоши пътища с дупки и ями могат да нанасят сериозни щети на колата си за това; трябва да избягват да шофират по такива пътища, за да запази издръжливост и живот на вашия автомобил. Това е много важно за всяка кола собственик да запази неговата / нейната в добра форма и състояние и не следва да се приема за даденост. Car е актив, и толкова повече ще го запазя в добро състояние, толкова по-добре ще се движат по пътищата.