водещи Портланд сутерена служба, работещи компания ефективно по време на трудни икономически времена

SBS – максимизиране ефективността по време на трудни икономически времена, докато добавянето на сериозни приходи и клиенти

Прекрасни екосистеми Орегон, както наземни и водни, са процъфтявали в продължение на векове чрез да се адаптират към променящите се реалности на Земята. В Сграда услуги звезда в Портланд, Орегон, ние вярваме, че силния предприятия са тези, в които лидери са се научили да прилагат еволюционната мъдрост настоящата реалност на нашия свят на икономически подем и срив.

Сегашната рецесия води много компании да работят с по-малко, или по-малко скъпо, офис площи. Един страничен ефект се намалява инвестициите в професионална поддръжка, изграждане и сутерена, че компании като SBS специализирани в: тази намалена инвестиции могат да създадат непоправими изтичане в системата за подпомагане на много частна собственост, по-малки или средни, сутерена компании. Така че, може да попитам, как може SBS все още се разраства и процъфтява?

Нашият отговор: докато ние променяме нашите методи в променящите се времена, ние никога не променя нашата основна цел предоставяне на нашите уважаеми клиенти с най-стойност. Нашата поддръжка и методи за почистване, както и нашите продукти, интегрира най-добрите и най-актуални знания с нашето разбиране на нуждите на клиента и цените се отнася, да достави качествена услуга, която помага фирми обувки: ние виреят, защото ние помагаме на нашите клиенти процъфтяват.

Говорейки за процъфтяваща – като ентусиазирани граждани на една от най-зелените държави в Америка, ние в SBS знаят как да се прави разлика между намаляването на разходите, което ни прави стройна и функционален, и за намаляване на разходите, които по невнимание ампутира жизненоважни органи, без които можем не може да поддържа живота. Екосистеми на нашата планета са от съществено значение за живота на нашите предприятия, и дори със самия живот.

Зелени практики почистване поради това не се гледа като на излишен лукс на SBS: те са много жизнено дихание. Нашият еко съзнание обгръща съзнанието ни от нашите клиенти и техните нужди, тъй като и ние с радост съжителстват като непрекъснато-интерактивни части на същата планетна цяло.