Нещата трябва да знаете преди да купите нож заточване система

A правото вид на нож заточване система е, както се изисква за успеха на нож заточване бизнес е познаване на арабски за туристическа в арабския свят. Един добър заточване система е в основата на всеки бизнес, който разчита на нея да изпълни своите сметки. В тази статия, аз ще ти покажа неща, които трябва да се съсредоточи върху при закупуване на нож заточване система.

Неща, които трябва да знаете преди да закупите нож заточване система

Какъв тип система ти трябва?

Това е най-първото внимание. Има доста шепа заточване съоръжения, достъпни на пазара, така че много първия въпрос трябва да бъде кой. Имате следните възможности:

шлайфане колело
Шмиргел
Верижна ножовка острилки
ръководство острилка
автоматична острилка

A шлайфане колело е абразивен камък, който изострят нож от чакъла на разстояние около метала от острието на ножа. Различни видове абразивни материали се използват в шлайфане колело, но най-разпространеното е алуминиев оксид, и втората най-често срещаният вид материал е циркон алуминиев окис, образуван от използване на алуминий и циркониев оксид.

A Шмиргел е евтино, но най-надеждни, заточване система за заточване на бизнеса може да се надява да притежавате. Диаметърът на колелото използва в Шмиргел варира между 6-10 инча, който е монтиран на работна маса за лекота на използване.

Моторен трион острилка е, тъй като името предполагат, се използва да се изострят верижни триони. Тя се предлага в употреба, както и автоматични варианти. Автоматично заключване на веригата на място, когато колелото се спуска да го изострят, като има предвид, да работи за употреба моторен трион острилка-голям контрол се изисква.

Какво искате да се изострят?

Ако очаквате да се изострят ножове и инструменти, изработени от закалено желязо, ковано желязо, стомана или бронз тогава трябва да отидете за алуминиев оксид шлайфане колело, и за стомани и сплави на шлайфане колело от циркон абразивен материал трябва да бъдат закупени. По същия начин, ако имате нужда да се изострят моторен трион след това в зависимост от вашия бюджет трябва да се купуват или автоматична моторен трион острилка или ръчно моторен трион острилка.

Колко може да си позволи?

Бюджетът е по-важно. Да речем, че сте здраво на бюджета и се нуждаете от веригата острилка. Какво ще направите? Вие ще отидете при ръчно едно. Дори мелница пейката може да бъде добър инструмент, за да купуват, ако бюджетът не е много.
Тези три съображения са основната закупуване на всеки нож заточване система за заточване бизнес с всякакви размери.