Мрежов маркетинг проучване sucks_

Перспективите са въже на вашия бизнес MLM Network Marketing.

Но проучването наистина е гадно!

Съжалявам за езика, но това е истината и тя е да привлече вниманието ви.

Когато човек първо започва своя бизнес мрежа за маркетинг имат по две мисли на ума си:

1. Кой мога да намеря да си купя продукт?

2. Кой мога да намеря да се присъединят към моя бизнес?

Това е, което е за всички умовете ни, когато ние първи започнахме нашата MLM бизнес. Още от самото начало влезем в режим на атака: “Търсене и Recruit”. Веднага всички останали се укрива, особено нашите приятели и роднини. В крайна сметка, обикновено по-рано, че по-късно, те откриват, че това просто не работи.

Това е, когато повечето търговци мрежа просто да се откажем. Но не е нужно да се откажат, има по-добър начин.

Аз преподавам моя екип, че вместо да се опитва да продаде нещо на перспективите Те трябва да покажат перспективите как те могат да им помогнат да успеят с техните цели. Покажете им как те могат да бъдат успешни със собствен бизнес. Перспективите са по-отзивчиви към вас, когато те се чувстват, че те не се продават за.
Учете ги как ще им помогне да успеят с техните бизнес цели и автоматично ще бъдете изпълнение на вашите собствени цели.

предложи безплатен доклад

Един от начините да се помогне на потенциалните си клиенти и в същото време събира информация за контакт е да предложи безплатен доклад. Това не трябва да бъде по-дълъг от две страници. Има много източници на безплатна информация на разположение в Интернет. Направете търсене за безплатна информация във вашата ниша на пазара. Тя може да бъде нещо от безплатни бюлетини, доклади, дори и видео обучение. Направете списък на най-високата 8-12 свободни ресурси, които намерите и да го организира в един E-Report, за да раздават на потенциалните си клиенти. Напиши въведение, а след това в списъка на свободните ресурси с линия едно обяснение и след това затваряне бележка с вашата информация за контакт.

Раздаването на безплатен доклад е един от най-бързите начини за изграждане на вашия списък с потенциални клиенти. Поддържане на постоянен контакт с потенциалните си клиенти, ще можете да представите своите пари правенето на предложения в бъдещите електронни писма.