БПВ тенденции за 2011

Тенденциите кол център на 2011 обещава да бъде интересен микс от придържането към вековните приоритети и въвеждане на нови такива за бъдещето. Начинът, по който нещата са, телефонният сектора на услугите ще трябва да работят по различен начин, ако те трябва да натиснете на потребителите в тяхната зона на комфорт. Не става въпрос за телемаркетинг повиквания вече. В действителност, потребителите не предпочитат да ги получи най-малко. Те искат да се свържат с други средства, като имейли или дори чрез приложения на своите преносими мобилни устройства. Нека разберем тези тенденции, които ще заповядвам през 2011 година.

• Облак Компютърни е този, който се продават на клиенти. Клиенти или телемаркетинг услуги, клиентите искат най-добрите служители, работещи за своите проекти. Те не се занимават с тухла хоросан кол центрове. Те са удобни със системата за изчислителни облаци толкова дълго, тъй като те са получаване на качествени услуги кол център. BPO компании са отворени да има тази система на борда, защото е икономически ефективен. На режийните разходи са напълно освободени, когато вашите служители работят в своите частни пространства. Можете също така да прилагат работата си в бързо време.

• Web-базирани отчети са пътят. Обслужване на клиенти и генериране на олово, както са свързани с реално време работата. Клиентите искат да провери на доклади и напредъка в реални рамки време. За да се случи това, BPO единици трябва да разработят онлайн контролна структура и да я направи достъпна за всички, ангажирани с проекта. Това ще им помогне в по-добро разбиране на проектите, че те работят по.

• Ръчни мобилни устройства, като Blackberry, I-Phone, I-PAD и Smartphone, са това, което потребителите използват в наши дни. Тези устройства се използват за много други цели, различни от тези за осъществяване на повиквания. Хората проверяват електронната си поща свалени приложения и игри на мобилните си телефони. BPO единици трябва да докоснете тези потребители с подходящи методи за олово поколение. Email маркетинг, създаване на приложения за тези устройства, както и разработването реклами да грабне очите може да бъде това, което продажбите поколение отдели търсите. Потребителите харесва, когато те са подслушвани по начини, които са нестандартни, уникален и напълно различен от останалите в залата. Можете да хванете вниманието си по този начин.

• 2011 г. ще видите по-голямо ударение върху сигурността кол център. По данни получава повече класифицирана с всеки изминал ден, важността и отговорността за защита на данните е от първостепенно значение. BPO компании трябва да развият стратегии, чрез които те могат да направят данните достъпни само за тези хора, които са пряко свързани с проекта. Средно ниво служители не трябва да имат достъп до всички данни, тъй като те правят само отделни части от проекта. Телемаркетинг мениджъри са запазване карти в близост до гърдите си.

• Телефонни центрове се опитват от начините, по които те могат да осигурят по-добър опит за обслужване на клиенти на своите клиенти. Преминаването към по-бързо, и по-екологична, начин за извършване на услуги, кол център е нова тенденция за 2011. Време е да се използват технологии и ограничаване на процесите и начините за осигуряване на необходимата подкрепа за посетители и клиенти.